Print

KØBENHAVNS KULTURNAT

Årets kulturnat i København bliver noget helt særligt! For første gang har vi ikke noget museum, som I kan besøge, men det skal dog ikke hindre os i at byde på mange forskellige og spændende aktiviteter - både til lands og til vands.

Som noget helt særligt så lægger fiskekutteren Elisabeth til kaj ved Den Sorte Diamant. Elisabeth var en blandt mange fiskekuttere, der i ly af oktobernætternes mørke, fragtede danske jøder til sikkerhed i Sverige. Det meste af aftenen vil vi fortælle om den dramatiske redningsaktion, der bliver kaldt lyset i mørket.

På forpladsen foran museet vil vi aftenen igennem byde på oplæg, der handler om det nye flotte byggeri som er ved at tage form, samt fortælle om hvad det egentlig betyder for udstillingen inde på selve museet, og hvilke tanker, stjernearkitekten Daniel Libeskind, har gjort sig da han skulle tegne vores nye flotte indgangsparti.

Befinder du dig på en havnebus mellem Den Sorte Diamant og Tolboden, så kan du være heldig og få en et hurtigt oplæg fra en af vores dygtige formidlere. Som noget helt nyt vil de stå til rådighed og fortælle om et dramatisk kapitel i Danmarks- og verdenshistorien; nemlig jødeaktionen i oktober 1943.


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

September - maj:
Torsdag: 12:30-18:30
Fredag - søndag: 12-17
Mandag -onsdag: lukket

Juni - August:
Tirsdag - Søndag: 10-17
Mandag lukket