Print

Online Seminar - Levende kulturarv og levende religion

Projekt "Religion - Levende Kulturarv" har som mål at integrere og udvikle religionsfagligheden som en del af de kulturhistoriske museers arbejde i Danmark i dag.


Dansk Jødisk Museum er sammen med 6 andre institutioner en del af et flerårigt forskningssamarbejde, finansieret af Velux-Fonden. Projektet undersøger mulighederne for gensidig læring mellem universiteterne, specifikt religionsfaget, og museumsbranchens arbejde og formidling af religion.
Onsdag d. 11. marts kl. 9:00. afholdes der et seminar i forbindelse med projektet, som hedder ’Levende kulturarv og levende religion’.

På seminaret vil religionsforsker Marie Vejrup Nielsen, Aarhus Universitet, præsentere perspektiver på levende og levet religion. Derefter vil der være tid til at reflektere over, hvordan disse perspektiver kan være aktuelle i forskellige sammenhænge.

Seminaret foregår over zoom. Man behøver ikke have programmet installeret på licens for at deltage. Hvis du ønsker at være med, så skriv til Marie Vejrup Nielsen på mvn@remove-this.cas.au.dk, så får du et link tilsendt. Det er gratis at deltage


Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

September - maj:
Torsdag: 12:30-18:30
Fredag - søndag: 12-17
Mandag -onsdag: lukket

Juni - August:
Tirsdag - Søndag: 10-17
Mandag lukket