Gå til hoved-indhold

Vi søger frivillig til museets forskningsbibliotek

01/03/24

Stillingsopslag

Kan du også godt lide at omgive dig med bøger? Har du en stærk holdning til, hvordan en bogsamling skal stilles op? Skal de stå efter forfatter, udgivelsesår eller emne? Så er det nok lige dig vi står og mangler til at hjælpe os med vores forskningsbibliotek.


Sagen er den at museet har modtaget en donation på en større mængde bøger, og her har vi brug for hjælp. Konkret består opgaverne i:

  • At udarbejde en ny registrant til museets nuværende bibliotek (vi har nogle ønsker, du har måske et bud på, hvordan opgaven konkret kan løses bedst).
  • Udfylde registranten med alle museets nuværende og ny-indkomne bøger. Hvem har skrevet bogen m.m. Og vigtigst af alt: stikord om hvad bogen handler om.
  • Frasortere dubletter.

Vi forestiller os en fast ugentlig arbejdsdag i vores bibliotek, men vi er åbne overfor forslag til en anden struktur.

Vi tilbyder kaffe, te, chokolade, frugt og et hyggeligt arbejdsmiljø.

Er du interesseret i at komme og hjælpe os, eller vil du bare høre nærmere? Så kontakt Thomas Egebæk på te@jewmus.dk eller tlf. 29 81 08 18

Om bogdonationen:

Dansk Jødisk Museum har modtaget en donation på en stor mængde bøger svarende til 40 flyttekasser. Der er tale om en bogsamling akkumuleret over et helt liv af en person med en dyb og passioneret interesse i jødisk historie, jødisk kunst og antisemitisme, der også gjorde det til sit virke at beskæftige sig med emnet. Forvent derfor at se en masse spændende, relevante og til tider overraskende titler om disse emner.

Tilbage