Print
Udforsk
Udforsk

Adgang til samlingen

Samlingen udgør et centralt grundlag for ny forskning, og museet oplever en støt stigende interesse for at studere og forske i samlingen. Der er fri adgang til at søge i den offentliggjorte del af museets samling, og interesserede har mulighed for at bestille adgang til at studere selve samlingsmaterialerne på museet.


Museets samling registreres i Kulturarvsstyrelsens fælles system for statslige og statsanerkendte museer. I takt med registreringen offentliggør museet løbende beskrivelser og illustrationer af samlingens mange objekter via de to søgeportaler "Museernes Samlinger" og "Kunstindeks Danmark". 

Søg i Dansk Jødisk Museums samling i Museernes Samlinger

Søg i kunstværkerne i museets samling i Kunstindeks Danmark.

En kort vejledning til søgninger kan ses her.

Museets indsamlings- og forskningsprojekt om danske jøders krigsoplevelser 1943-1945 har bidraget med et væld af nye og interessante samlingsmaterialer. Du kan læse mere om projektet under Forskning.
 
Ønsker du adgang til at studere samlingsmaterialer, bedes du først fremsøge de materialer, som du gerne vil have adgang til at studere. Herefter kontaktes museet med angivelse af registreringsnumrene på de materialer, som du ønsker at studere nærmere. 

Ansøgere, der ønsker adgang til samlingen, bedes oplyse museet om formålet med deres ansøgning. 

Det er muligt at få foretaget scanninger og kopier af arkivalier i Dansk Jødisk Museums samling efter nærmere aftale. Se priser og vilkår for scanning og kopiering.

Forespørgsler rettes til museumsinspektør Signe Bergman Larsen via mail til sbl@remove-this.jewmus.dk eller på tlf. 33 11 22 18.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

Museet er i øjeblikket midlertidigt lukket grundet ombygning.
Vi forventer at genåbne i slutningen af august eller begyndelsen af september.