Print
Foto: Bitter + Bredt (Dansk Jødisk Museum).
Foto: Bitter + Bredt (Dansk Jødisk Museum).
Udforsk
Udforsk

Omvisninger

Museet tilbyder gruppeomvisninger på Dansk Jødisk Museum, på de to jødiske begravelsespladser i København samt byvandringer i det jødiske København.


Læs mere om de enkelte tilbud her på siden og i menuen til højre. Kontakt museet for yderligere information og for at booke en omvisning på info@remove-this.jewmus.dk eller tlf. 33 11 22 18 og tryk 2 for booking.

Få Dansk Jødisk Museum for jer selv!

Vi giver et indblik i 400 års dansk-jødisk historie og fortæller om tankerne bag museets spektakulære arkitektur på en omvisning. Vi tilstræber altid at give jer museet for jer selv så omvisninger finder sted uden for museets åbningstid. Det giver jer den bedst mulige oplevelse af både arkitektur og udstilling. I særlige tilfælde kan der arrangeres omvisninger i åbningstiden.  

Varighed og gruppe størrelse

En omvisning varer ca. 1 time. For at sikre at alle får mest muligt ud af omvisningen, må gruppen maksimalt bestå af 25 personer. Større grupper kan deles i to mindre grupper, som får hver deres guide. Museet anbefaler dog, at man ikke er flere end 50 deltagere. Omvisninger skal bookes senest 10 dage før, og afbestilles senest tre dage før. OBS grundet COVID-19 situationen fraråder vi grupper af den størrelse.

Priser

En omvisning koster 100 kr. pr. person i hverdage mellem 9:00-17:00. Dog minimum fem personer (500 kr.).
I Weekender og efter kl. 17:00 er prisen 200 kr. pr. person. Omvisninger skal bestilles senest 10 dage i forvejen. 

Der er sær priser for danske uddannelsesinstitutioner - læs mere om museets skoletilbud

Hvem bestiller en omvisning?

Alle er velkomne og vi tilpasser meget gerne om det er et firmaarrangement eller en privat kulturklub, aftenskoler og eller familie komsammen – Vi hjælper og tilpasser efter jeres interesser og behov. 

Et særligt arrangement?

Det er også muligt at skræddersy et særligt arrangement eller bestille omvisninger med specifikke faglige vinkler. Kontakt museet for mere information. 

Omvisning i Københavns synagoge

Gennem Det jødiske samfund i Danmark er det muligt at komme på en omvisning i en af Københavns synagoger den der ligger i Krystalgade. Kontakt Det jødiske samfund i Danmark for at høre mere og for booking.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

September - maj:
Torsdag: 12:30-18:30
Fredag - søndag: 12-17
Mandag -onsdag: lukket

Juni - August:
Tirsdag - Søndag: 10-17
Mandag lukket