Print
Foto: Bitter + Bredt (Dansk Jødisk Museum).
Foto: Bitter + Bredt (Dansk Jødisk Museum).
Udforsk
Udforsk

Omvisninger

Museet tilbyder gruppeomvisninger på Dansk Jødisk Museum, på de to jødiske begravelsespladser i København samt byvandringer i det jødiske København.


Læs mere om de enkelte tilbud her på siden og i menuen til højre. Kontakt museet for yderligere information og for at booke en omvisning på info@remove-this.jewmus.dk eller tlf. 33 11 22 18 og tryk 2 for booking.

Omvisning på Dansk Jødisk Museum

Få indblik i 400 års dansk-jødisk historie og hør om tankerne bag museets spektakulære arkitektur på en omvisning. Omvisninger finder som regel sted uden for museets åbningstid for at give grupperne den bedst mulige oplevelse af både arkitektur og udstilling. I særlige tilfælde kan der arrangeres omvisninger i åbningstiden. 

Der kan reserveres omvisninger uden for åbningstiden i disse tidsrum:

Vinter (september-maj)
Mandag 9-16
Tirsdag-fredag 9-12 og 16-21
Lørdag 9-10
Søndag 9-10

Sommer (juni-august)
Mandag: 9-16
Tirsdag-søndag: 17-21

En omvisning varer ca. 1 time og giver gruppen mulighed for at have hele museet for sig selv. For at sikre at alle får mest muligt ud af omvisningen, må gruppen maksimalt bestå af 25 personer. Større grupper kan deles i to mindre grupper, som får hver deres guide. Museet anbefaler dog, at man ikke er flere end 50 deltagere. Omvisninger skal bookes senest 10 dage før, og afbestilles senest tre dage før. 

Priser

En gruppeomvisning for op til 25 personer koster 1.700 kr. om dagen og 2.700 kr. efter kl. 18 og i weekenden. Omvisninger skal bestilles senest 10 dage i forvejen. 
Danske uddannelsesinstitutioner betaler 450 kr. for en omvisning - læs mere om museets skoletilbud

Aktuelle omvisninger
Dansk Jødisk Museum laver offentlige omvisninger på de to jødiske begravelsespladser i København og byvandring i løbet af foråret og sensommeren. Se datoerne for årets offentlige omvisninger på siden Aktuelt.

Hvem bestiller en omvisning?

Firmaer, kunstforeninger, personaleforeninger, aftenskoler, kulturklubber og mange andre – museets guider tilpasser omvisningen efter gruppens forudsætninger og interesser. 

Et særligt arrangement?

Det er også muligt at skræddersy et særligt arrangement eller bestille omvisninger med specifikke faglige vinkler. Kontakt museet for mere information. 

Omvisning i Københavns synagoge

Gennem Det jødiske samfund i Danmark er det muligt at komme på en omvisning i en af Københavns synagoger den der ligger i Krystalgade. Kontakt Det jødiske samfund i Danmark for at høre mere og for booking.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Her kan du holde dig opdateret om arrangementer og andet nyt fra museet.

Tilmeld dig her

Åbningstider

September - maj:
Tirsdag - fredag: 13 - 16
Lørdag - søndag: 12-17
Mandag lukket

Juni - August:
Tirsdag - Søndag: 10-17
Mandag lukket