Gå til hoved-indhold

Nattens Ende - en VR-film

Forestil dig, at du sætter dig i en robåd på Dansk Jødisk Museum. Du tager VR-briller og headset på, og med ét er du landet midt i et smertefuldt minde fra en oktobernat i 1943. Omgivet af mørke sidder du ansigt til ansigt med en aldrende mand, Josef, som sejler dig gennem et virtuelt landskab af hans fragmenterede erindringer og traumer fra flugten fra det nazistiskbesatte Danmark mod Sverige. En flugt som uundgåeligt blandes med skyld for at have overlevet og et håb for fremtiden. 

Varighed: VR-filmen varer 51 minutter

Pris: 80 kr. voksne - 40 kr. børn under 18 år. Der er rabat ved køb af entrébillet og VR-film samtidig.

Praktik og billet: Det er en stor fordel at købe din billet online på forhånd for dermed at booke en tid. Der kan nemlig kun være 3 gæster, som oplever VR-filmen på samme tid. 

OBS: Filmen kan fremme følelser og personlige minder. Vores personale vil guide dig trygt i robåden og være til stede under hele oplevelsen. Efterfølgende er der tid og mulighed for en god snak med personalet om filmen og de tanker, den eventuelt har vakt i dig. 

Billeder er taget af fotograf Mathias Døcker på Dansk Jødisk Museum

Ønsker du at bruge billederne til presse eller andet sker det efter aftale med Dansk Jødisk Museum. Skriv til info@jewmus.dk