Gå til hoved-indhold

Vi søger studentermedhjælpere

14/04/24

Stillingsopslag

Har du en passion for at arbejde med historie og formidle levende kulturarv? Så er det dig, vi leder efter!


Sommeren står for døren, og vi søger engagerede studentermedhjælpere til at varetage spændende opgaver på museet. 

Vi har brug for nye studentermedhjælpere til publikumsservice, opsyn og omvisninger i museets udstillinger – meget gerne fra relevante studier som f.eks. historie, religion, teologi, kunsthistorie eller museologi.

På museet bliver du en del af et levende og dynamisk fagligt miljø, og du vil få mulighed for at prøve kræfter med formidling af dansk jødisk historie og kultur i et bredt perspektiv.

Du skal have sans for service og publikumsbetjening og fleksibilitet i forhold til at arbejde i weekenden og på helligdage. Du skal møde gæsterne åbent og med mod på at formidle både udstillingerne og museets andre aktiviteter.

Vi tilbyder almindelig studenterløn - plus ubegrænset inspiration og masser af studie- og erhvervsmæssig erfaring på et museum, der arbejder ihærdigt på at blive meget mere aktivt, tilgængeligt og synligt. Dér har vi brug for dig!

Stillingen er på max 30 timer om måneden og opstart er medio maj. 

Har du spørgsmål eller ønsker yderligere information? Kontakt os gerne på info@jewmus.dk.

Har du mod på et studiejob på museet? Så send en mail med dit CV og en motiveret ansøgning til info@jewmus.dk. I emnefeltet skal du skrive 'ansøgning'. Husk oplysninger om studie og tidligere erhvervserfaring.


Dansk Jødisk Museum ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Vi opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge stillingen - uanset etnisk baggrund, køn, seksuel orientering, handicap, religion eller alder.

Tilbage